ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ είναι μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο ανταλλακτικών, αλλά και επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών της, φροντίζει να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες συσκευές και τεχνολογίες και να παρέχει κάθε απαραίτητη πληροφορία στον πελάτη.

Η εταιρεία, με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της, προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε αφορά την επισκευή ηλεκτρικών μικροσυσκευών, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εξουσιοδότηση μεγάλων ονομάτων του χώρου, όπως: Tefal, Krups, Moulinex, Rowenta, Juro Pro, Braun, Fissler, Philips, Izzy κ.ά.

Ένα κατάστημα κοντά σας

cms-img

Επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας σε Θεσσαλονίκη Γιαννιτσά Αριδαία Βέροια

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανταλλακτικά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών Ανταλλακτικά ηλεκτρικών επαγγελματικών συσκευών Γρανάζια πλυντηρίων ρούχων Ψυκτικά υγρά Αντιστάσεις πλυντηρίων ρούχων Βαλβίδα νερού πλυντηρίου ρούχων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκευές ηλεκτρικών μικροσυσκευών Εξουσιοδοτημένο service επισκευής όλων των εταιρειών

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Σύνδεση

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας